shadow and light

shadow and light szerepjáték Itt semmi sem az ami...
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 Segítők és fontos szeméylek

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2008. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Segítők és fontos szeméylek   Hétf. Jan. 28, 2008 8:44 am

Hármon nővér:
Régen mikor a három világot két isten, a fény ura és a fény istennője kettéosztotta, megalkották közös erővel a három nővért. Ők azok, akik saját útjukat járva hol buzdítják, hol visszarántják a fény és sötétség szülöttjei. Őrzők igazából, akiket alig lehet látni vagy észre venni. Mind hárman egy vérűek de külön személyiségűek.

A legfiatalabb Arias:
Sötétben jár és kel. Otthona a mélységben található alagutak egyike ahol szentélye megbújik és várja az áldozatokat, akik vagy önkéntelenül kerülnek oda, vagy oda viszik őket a kedvenc lényei a mélységi hárpiák. Neki a sötétség és a fény, netalántán az emberek is megfelelnek. Aki oda egyszer betéved az onnan a főpapon kívül nem lép ki. Veszélyes annak ellenére, hogy törékeny és porcelán fehér teste van. Érzéki és csábító. Érzéki éjfekete ajkai és hajzata, amiben a káosz tüzéhez hasonló vörös tincsek párosulnak, igazán jelzik énjét. Fekete igen lenge ruhákat hord, amik feltűnését csak fekete szemgolyóján található vér íriszek szárnyalnak túl, amiben a halál és vágyódás tükröződik. Éles fekete karmai alatt sok szolga és lélekmegfordult. Egy sötét sarokban vagy zavaros vízben elő tűnhet, mint árnyék vagy víztükör. Átlag magasságú és gyorsa, fürge mozgású.

Közép idős Eriss:
*Felhők között hűs szél lengi be a környéket. Fény és harmónia uralkodik mindenütt. Az ő otthona a nyugalom szigete. Ezt csak a víz túloldalán lehet megtalálni. Kedves és aranyos. Ébren őrködik birodalma felett. A fény világában barátai és hírvivői az angyalok, szemei a tündérek. Lágy dallamos hangján hívja őket össze, ha fontos dolgot szeretne velük közölni. Fehér selyem borítja el teljesen testét. Erős egyéniség és kitartó. Nyugodtsága és energikussága sokakat megragad.
Hófehér szemei és hajtincsei, amik között megbújik pár ezüstös tincs is megadják különlegességét. Lakhelyéről ritkán jelenik meg és az- az idő minden hónap első napjának legelső órája mikor táncával, köszönti az új időszakot. Védelmezői az angyal griffek és jelképes állata a fehér tigris.

A legidősebb meg Hisis:
Életerős és makacs hölgyemény. Ő húgaival ellentétben nem birtokolhatja a szépséget és az emberi test adta kényelmet. Ő az átmeneti kapuk őrzője és az idő őre is egy részben. Egyetlen egy társa van Herold (Egy félszrezet. Félig sárkány és félig démon). Szereti és segít Hisis-nek mindenben.
Mint a le idősebbnek hárul majdnem a legtöbb gond és felelősség. Nincs test igaz de, kisugárzása csábítóvá tudja tenni. Mindig fehér sas formájában jelenik meg az emberek között. Szent állata a sasok és segítői még a gyémánt nagy sasok. Nincs szentéje, ő bárki imáját bárhol meghallja. Kedvese Herold a hírnöke és helyettese ha tanácskozni megy húgaival.

Fehér toll:
Hatalmas, kifejlett hím griff. Könnyedén repül az égen, gyors, hosszú távokat is képes egy folytában megtenni, megkülönböztető jegye a baloldali arcán húzódó sebhely, amit vezetői helyéért szerzett egy harcban. Tapasztaltsága és bátorsága miatt soka felnéznek rá. Sokszor makacs és nem sokat téved. A földön veszélyes ragadozó, főleg ha rossza kedve. Hatalmas, a leghatalmasabb a többiek között is. Nevét sas valójának fehéres tollazatairól kapta.
Párja Szellő megértő és gondoskodó anya. Egy fejjel alacsonyabb férjénél. Ő az, aki hatással lehet egyedül a vezetőre. Ha úgy látja még Fehér tollat is képes leteperni, ha valami nagyon rosszat tenne vagy éppen a kicsiket, merészeli nagyon megközelíteni. Szigorú de megértő.

Kék szem:
Nőstény létére igen erőteljes és ravasz. Hófehér bundája, izmos alkata teszi őt tekintélyessé. A tigrisek legfőbb vezetője. Éles karmai és fogai igen hátborzongatók. Általában egy valakit tűr meg maga mellett az egy, kiskorától ismert angyal, akivel szívesen beszél és járkál. Mondjuk ez is hozzá, járul élénk féltékenységéhez, hiszen ha valaki mással látja barátját, egyből elkapja az irigység. Ilyenkor eljátssza a megsértődöttet de, nem gondolja komolyan. Ha veszélyben érzi a kicsinyeit vagy más nőstényét egyből kiengedi mély és erőteljes hangját amit sokan irigyelhetnek tőle.

Holtak hercege:
Egy névtelen férfi aki az árny és emberi világban bármikor fel lelhető. Ereje hatalmas, a holtakra terjed ki, de legnagyobb bosszúrsáságra a vámpírokat képtelen irányítani. De kisebb kutatásokba is belekerülhet , hogy valaki rá eszméljen a vámpírok első vezetőjének mesterének hollétére és annak kapcsolatára a herceggel.
Vezsélyes sreget is képe sfel állítani de igazi erje csak az árnyak világában valósul meg. Ők a föld alatt laknak...mélyen eltemetve....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowandlight.hungarianforum.net
 
Segítők és fontos szeméylek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
shadow and light :: Játéktér és más kiegészítők :: Lények és szereplők-
Ugrás: