shadow and light

shadow and light szerepjáték Itt semmi sem az ami...
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 Ellenfelek/itteni lények

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2008. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Ellenfelek/itteni lények   Hétf. Jan. 28, 2008 7:13 am


Lidércek:
Igazából nincsen testük. A káosz és sötétség közös teremtményei. Nem tudnak beszélni, helyett hörgéssel és mély nyöszörgéshez vagy sikításhoz hasonló hangokon keresztül kommunikálnak. Lelkekkel és félelemmel táplálkoznak. Agresszívak és nagyon jó a szaglásuk és hallásuk. Vakok. A sötétség világának becses lakói. Általában fekete kendő fedi őket így nem lehet látni mis is van az alatt. Csak két csontos karjuk látszik ami két igen hosszú karmos újnak ad helyet.

Hárpiák:
Félig ember félig madártestűek. Egyik előnyük, hogy nem csak karjaikkal de karmos lábaikkal is képesek sebet ejteni ellenfeleiken.
Egy átlagos méretű emberrel egyenlő nagyságúak. Fürgék és szívósak. Éles karmaik is vannak. Szárnyaik nem annyira erősek, de a csontozatuk üreges.

Dögevők:
Varjúhoz hasonlító, csak nagyobb és csúnyább kinézetű szárnyasok. Lilásan világító szemeik, éles és kemény csőrük alkalmas hús kitépésére vagy egy szerencsétlen leszúrásához. Hangosan csattogtatják csőreiket, ha támadni készülnek. Szűrkés tollazatuk nem olyan szép, de elrejti őket sokszor. Lomhák is kicsit, de erősek. Mindig csapatokban költenek de magányosak azon kívül.


Lidérc mének:
Éjfekete szőrzetű, lángoló sörényű és farkú lovak. Igen gyorsan és kitartóak. Némelyik igen önfejű és zabolátlan. A kifejlettek képesek eltiporni egy embert is ha úgy adja az alkalom. Szemi tüzesek, nem ajánlatos fel bosszantani őket.


Koboldok:
Ravasz és rusnya népség de igen ügyes építő és tervező lények. Sokat segíthetnek annak, akivel megegyeznek csak annak elég gazdag alaknak, kell lennie, hogy győzze a barátságot.
Ha rendesen megfizetik őket készségesek de, nem lehet bennük száz százalékra megbízni.


Szivárvány tündérek:
Minden egy kis szárnyas lény egy- egy színnel rendelkezik. Igen fürgék és jóságosak. Szeretnek viccelődni, de nagyon pletykásak is. Csínytevők hírében állnak. Nem nagyobbak, mint egy veréb de igen jól vág az eszük. Azon felül a legjobban ők ismerik a környéket, igazi felfedezők.


Unikornis:
Egyszarvú ló, a mitológiákból ismertek. Az itteni egyedek izmosak és a vezetőnek aranyozott a sörénye és a farka is, meg a patái is. Vakítani és bénítani képesek szarvukkal, ami tömör csont.
Segítő készek de vadak az emberekkel szemben. Az angyalokkal vannak szoros barátságban.

Fehér fátylak:
Olyan lények, akik átlátszó, lágyan hullámzó mozgást végeznek. Fajuk ismeretlen de semlegesek. De ha valaki bele akad egybe, az elaszik egyből. Na és azután elkezdi kiszívni az élet erejét az illetőnek.


Fehér tigris:
Nagyobbak a földön ismert tigriseknél. Természetes környezetükben igen hatékony ragadozók. Tartásuk tiszteletet parancsoló. Vadak és veszélyesek, de ha megérzik a szeretet és bizalmat, akkor nem bántanak senkit sem.

Griffek:
Félig oroszlán és félig sas lényekből jött létre. Szívós és erős. Gyors és pontos. Szárnyai erősek, csőre halálos mint karmai. Igazi vadászok és felderítők. Hosszabb távot is meg tudnak tenni pihenés nélkül. Viszont ha kicsinyeik vannak nagyon veszélyesek.

*Mélységi hárpiák:
Szürke bőrük, vörösen izzó szemeik szinte vészjóslóak. Erősebbek és indulatosabbak, is mint a fent élő társaik. Éles hallásuk és vékony hanghullámokkal kommunikálnak egymás között. Szárnyaik vékonyak, tollaik feketék és hangtalanul repülnek, olyanok mint az árnyak csak halálosabb kivitelben. Képesek bénítani és megsüketíteni.


Holtak: Eltemetve birodalmuk egészen a legmélyebb szintekre, ahová csak az árnyakmerészkedek le de nem időznek sokáig ám... Teljesen elfoszlott vagy foszlásnak indult , lelketlen testek amik ha éltre kelnek bármir eképesek, hiszen semmi sem kadajáozza őket , csak amágia élteti őket. Csak ahercegnek engedelmeskednek, senki másnak...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowandlight.hungarianforum.net
 
Ellenfelek/itteni lények
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
shadow and light :: Játéktér és más kiegészítők :: Lények és szereplők-
Ugrás: