shadow and light

shadow and light szerepjáték Itt semmi sem az ami...
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 Játéktér leírás

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2008. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Játéktér leírás   Vas. Jan. 27, 2008 7:38 am

Minden csöndes, sötét és rideg. Halk cseppenéseket lehet hallani, ahogy valahonnan életet adó víz fakad. Lágy ringatózás a halál utáni keménységek után ez már megnyugvás. Mintha valaki ringatna egy bölcsőben. Az áramlat elragadva sodor egyre csak gyorsabban, míg nem zuhanni kezdesz alábukva a víznek. Kapsz levegőt, de a közeg nem reszt. Még zuhansz, míg nem el nem veszted eszméletedet ismét és tudatodat elárasztja a fehér melegség. Mire ismét magadhoz térsz kellemes cirógatást, érzel arcodon. A szellő lágyan ébresztett fel. Szemeid kinyílva a színpompás, prizmai színekhez hasonló árnyalatú eget láthatod meg ahol nincs felhő. A parton támaszkodva fejed felülsz, és körbe fordulsz párszor ültödben. Magasra nyúló falak és kecses oszlopok, amiken rengeteg szép díszítés található. Külön álló szigetek a csöndesen áramló vízben, amik közül a leg nagyobb és büszkébben égbe törő egy szírt, aminek tetején egy kupolás, gigászi épület található. A többi kisebb építmény otthonos és lakójának életét tükrözi. Fény szűrődik le a szigetre, ami mindent megvilágít. Gyönyörű virágok és öreg, dús lombkoronájú fák is megteremnek itt.
Ez a fény világ ahol semmi baj nem történhet. Vagy mégis?


Örvény ragadva magával, dobál minden hová. Meleged van és fáj minden izmod és porcikád. Sikítások és jajgatások közepette kezdesz zuhanni egyre csak lejjebb és lejjebb vörös felhők fátylán keresztül, míg nem arra eszmélsz fel, hogy fekszel valami puhának mondható valamin. Feltápászkodva arra jössz rá, hogy hamu fedte mezőn vagy. A mélyzöld, szinte már feketés fűvel borított tájra örök sötétség borul ahol a hold az úr. A fák sötéten merednek félelmetes énüket engedve elő, úgy érzed, figyelnek. A távolban a dühös tenger morajlása adja a zenét, és a láthatáron látni is azt a szirtet ahol egy gigászi templom vagy építmény áll. Sűrű erdő és vadon az ahol vagy. De vajon kik élnek itt? Vadászok vagy vadak? Rideg környék, ahol az északa teremtményei jól érzik magukat és hódolhatnak kegyetlenkedésüknek egymás között vagy a másik fajból kiválasztottakkal.
Itt mindig veszély és félelem ül meg a vidéken, itt mindenki mindenkinek áldozata és prédája. Innen nem lehet menekülni, csak ha meg nem ölnek itt is. Romok, mindenhol ahogy elérsz egy város maradványaihoz. Mindent az elmúlás ural. Csend honol, és félelem párosul mellé. A múlt maradványai között rengeteg emlék ragadhat meg téged.
Ez a sötétség világa. Innen nincs menekvés! Vagy igen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowandlight.hungarianforum.net
 
Játéktér leírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
shadow and light :: Játéktér és más kiegészítők :: A játékról-
Ugrás: