shadow and light

shadow and light szerepjáték Itt semmi sem az ami...
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 Turel/árny pap

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2008. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Turel/árny pap   Pént. Feb. 15, 2008 12:10 pmNév: Turel
Nem:
Jellem: gonosz
Faj: árny
Foglalkozás/munka: Árny pap, fő pap

….a világ soha sem egyszerű…emberek uralják és alakítják, lassan mérgezve azt amit otthonnak neveznek…soha sem tudják mit hogyan kell megteremteni….minden tudás és akarat kérdése, hisz mindig lehet bizonyítani…de soha sem szembesülnek avval mit tesznek jól és mit nem. Nem veszik észre, de egyre jobban rombolják le világukat. …..
…….Az istenek is megmondhatják, talán ők már tudják mi is folyik itt igazából…egy világ, tele mihaszna kétlábúakkal…kik még vigyázni sem képesek arra a kincsre ami megteremtette őket és otthont ad nekik…mér…mire jó ha azt tönkre teszik? ….


Leírás:
Csöndesség borul a hatalmas épületre. Főhajója egyik igen részletesen kidolgozott szegletében, talán a fő imateremben halovány fény ad világot megfestve a festett üvegek színeivel a talapzatot. Egy oltár vesz el a félhomályba, megannyi gyertya fénye teszi átszellemültebbé az egész látványt. Nyomasztó, mély gondolatokba taszító illatárad széjjel egy szobor körüli tömjénelégését követve.
Dicső szobor, de valaki áll előtte. Éjfekete csuha, szegélyei ezüstös varrás, ami csillog halványan. Csuklya takarásában sokszor fehér maszk látható, ami szinte semmit sem enged látatni viselője arcából. Magas termet, sötétbe burkolózva szinte elvész a benti környezetben. Két lila szempár egykedvű, ürességében csillan meg. A csuklyát egy vékony ezüstlánc tartja a nyakhoz, aminek nehezéke egy ezüst, kékkővel díszített holdforma.
Mint minden árny obszidián fekete testtel rendelkezik, de bőrében sok fehér motívum, félkörök vagy egyenesek formázzák meg fajtáját. Mégis a templom örökös lakója… nem sokat mozdulhat ki, ha ő megy valahova vagy baj történt vagy éppen dolgát saját maga, szeretné elintézni.
Azt suttogják róla, hogy vak… ezt senki sem tudja igazolni vagy tagadni…
Nem sokat beszél, de a szertartásokat ő vezeti le és ha kell össze adja a párokat is. Kémhálózatot is működtet, ha kell, és az információkat összegezve adja le a többi vezetőségnek, mint a harcvezetőnek és a szellemiségvezetőjének is.
Nem személyesen jelenik meg, varjúval küldi, de ha ő megy annak célja, van. Tud harcolnide kerüli az erőszakot...

…. minden gondolat több rétegű is lehet, több irányba futhat széjjel, mint az erek a testben. Lélek és burok kell, hogy összetartsák az egészet. A gondolatoknak is van egy burka és magja, de a lényeg belül, az össze fogandó rész. Az idő ezeket ugyan úgy eltörölheti, mint az államokat és társadalmakat… minden múlandó, de a legendák, és a tudás örök marad…


Kísérője: Egy éjfekete varjú, soha sem hagyja magára. Hű társa és vele szokott beszélgetni is sokszor a pap. Mivel nem sokát jár társaságba. A varjú képes emberi alakot ölteni, de csak olyat, amiből a lélek elszállt, tehát testet vesz kölcsön.
Emberi alakja:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowandlight.hungarianforum.net
 
Turel/árny pap
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
shadow and light :: Játéktér és más kiegészítők :: Karakterek-
Ugrás: