shadow and light

shadow and light szerepjáték Itt semmi sem az ami...
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 Kijátszható fajok

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2008. Jan. 27.

TémanyitásTárgy: Kijátszható fajok   Szer. Jan. 30, 2008 1:36 pm

Itt tájékoztatót találhatsz azokról a fajokról, amiket ki lehet játszani.
Fontos, hogy ezeknek megfelelően menjen a játék is harcok kor!

Fény:
Angyalok:
Lelkileg tiszták. Olyan meghalt emberek, akiknek lelkei tiszta energiává változott és egy teste alkotva élnek itt. Két hatalmas szárnyuk van, amikkel gyorsan és könnyedén tudnak eljutni egyik helyről a másikra. Testük könnyed és az embereknél gyorsabban regenerálódik a mélyebb sebeknél és égéseknél. A mérgezésekkel szemben tehetetlenek, ha az emberi világba kerülnek. Ha egyik megsemmisül, így akkor léphet az igazi energiai létbe. Ha az emberek között éri őket a végzet visszakerülnek hazájukba. Roppant fejlett a gyógyítási képességeik. Harcolni csak akkor szabad nekik, ha védelmezésre kerül a sor. Ők soha sem támadhatnak elsőre.
Képességeik: Gyógyítás (életerő)
Toll zápor (a szárnyaikból ekkor sok toll szakad ki és élessé válva, mint egy penge minden anyagba belevágnak)
Fény mágia: ~ tündérek
~ fátylak
~ áldás
~ védőpajzs
Őrzők:
Harcosok, akiknek a fény ad energiát, hogy az emberekre vigyázzanak és a sötét erők előre nyomulását meg akadályozzák. Erősek de náluk a legfontosabb a lelki erő egyensúlya. Csak az lehet őrző, aki képes lelki egyensúlyát megtartani és a mágiát is képes magába fogadni. Nincsenek szárnyaik de, értenek a gyógyításhoz nem annyira, mint egy angyal. Látják a szellemeket és értenek a nyelvükön is. Csak ők tudják azokat megérinteni és segítségüket kérni.
Képességek: Harc
Holt nyelv
~ védőpajzs (mágia)
Gyógyítás
Jellemzőjük, hogy igen jő fizikai egészségnek örvendenek.
Védelmezők:
Katasztrófák sorozata, de vajon akik életben maradtak hogyan csinálták? Egyszerű. Van, aki vigyáz rájuk. Nem látják de mindenkinek van egy védelmezője, de ez nagy kiváltság.
Akik meghalnak és életükben is jók, segítő készek voltak, egyfajta anyáskodó jelleműek azok lesznek a védelmezők. Kedvesek és bátrak is. Nő vagy férfi egyre megy, feladatuk egy és ugyan az.
Harcolnak is de leginkább felderítésben és védelmezésben a legjártasabbak. Teleportálni tudnak csak. Rövid kardot hordanak magukkal, képesek megjósolni a jövőt is de csak nagyon haloványan látják előre a napokat.
Őket csak azok láthatják, meg akikhez ki vannak rendelve és csak akkor, ha azok kitalálják a nevüket.

Papnők/papok:
Fontos szerepük ott kezdődik, hogy ők gyűjtik össze a jóságot és a fény energiáját is ők, őrzik.
Hatalmuk igazából csak síkjukon a legnagyobb. Képesek testet létrehozni mikor emberek közé érkeznek, de ott hatalmuk lényegesen megcsappan. Gyógyítani is tudnak de nem annyira, mint az angyalok. Harcolnak is ha kell de legjobban a fény megtartása és annak felhasználása a speciáljuk.
Képességek: - áldás
- Gyógyítás (kis mértékben)
- Fehér galambok idézése (hírvivők vagy mágia bénítás céljából)
- Fény használata
- Szent szó (fény béklyó mely megbénítja és meg semlegesítheti a gonoszt)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sötétség

Árnyak:
Nincsen igazi testük. Hatalmukban állhat másokat megszállni, de legtöbbször saját testet alakítanak ki. Árny mágiát használnak. Egyetlen faj ami képes erre. Hatalmuk ellenére nem harcolnak sokat. Ők inkább terveznek és megfigyelnek. De gyorsan kihozhatók sodrukból, ha áldozatukra támad más ragadozó. Nagy ellenségük a vámpírok és az angyalok. Őket nem tudják megszállni biztosan.
Azokból lehet árny, akik nem teljesen gonoszak de nem is jók. Fél úton megragadtak, és kiüresedtek. Képesek átmenni falakon vagy klóónozni magukat de az csak ideiglenes megoldás.
Képességeik: - harc (ritkán)
- klóónozás
- falakon való áthaladás
- megszállás
~ Mágia (árny mágia)
~ ködképzés
~ varjak idézése (húsevők)
~ halál párduca (hatalmas vadmacska, aki bárkit meg tud ölni, ha van rá alkalma)

Démonok:
Bőrszárnyak halk suhogását lehet hallani, ahogy a sötétlő égen egy furcsa alak repül éppen el. A démonok jellegzetessége a szárny és a tév hittel ellentétben nincsenek éles fogaik. Szarvaik, és farkuk van, amivel egyensúlyukat és a levegőben való manőverezést segítik. Gyorsak és kecsesen mozognak. Éles karmokkal rendelkeznek, és hússal táplálkoznak, míg az árnyak lélekkel. Képesek testükre keményes anyagot képezni egyfajta páncélt. Nem bírják a fényt! Jó harcosok de nem tudnak egyszerre súlyos sebet ejteni ellenfeleiken, mivel nagyon gyorsak. Mágiát is használnak.
Képességeik: - repülés
- harcolás karddal vagy pengékkel.
- Pajzsképzés
- Mágia
~ káosz szeme (bármin átlátnak, és bármint megtudhatnak ezen keresztül, még a gondolatokat is képesek hallani vagy a beszédet.
~ káosz nyilak (ezernyi hegyes tűszerű sötéten csillogó nyilak nagyon veszélyesek. )
~ babonázás (elcsábítás és eszméletvesztés)

Sötét papok:
Hatalmuk a káoszban rejlik. Ők gyűjtik és használják azt. Így tudják fenn tartani a lenti világ rendjét, amit ők is nagyjából beleszólásaikkal alakítottak ilyenné. Igazából, férfiakból áll, de előfordulhat női tag is. Igazi kéjencek. Nem finomkodásukról híresek, kedvelik a kínzást és az öldöklést. Bátran használják a hatalmas energiát.
Képességeik:
- mágia
~ lidércek idézése
~ sötét béklyó (holtak idézése falakba vagy talajba és az ellenséget vagy elemésztik vagy, megbénítva a földre terítik)
~ testirányítás (egy embert képesek úgy megbűvölni, hogy azt ők kényük-kedvük szerint irányíthassák)
~ Sötét tűz (elemésztő tűz)

Elátkozott angyalok:
Azok az angyalok, akiket áruláson kaptak vagy éppen sötét világiak rejtegetésén, kaptak azokat kiátkozva, taszítják ki a sötétség világába.
Ők azok, akik szembe fordulva a többiekkel a sötétséget szolgálják. Erejük meg egyezik a sima angyalokéval, csak sötét mágiát használnak és támadhatnak is. Sokan vagy megőrültek vagy, hívebbek lettek a gonoszhoz…
Fekete szárnyuk és szürkés bőrük jelzi őket a legjobban…
Képességek: - Toll zápor
- Átkozás
- Mágikus képességek:
~védőpajzs
~ suttogók
~ varjak
~ áldás( sötét áldás)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semleges(Emberek világában élő faJOK)
Vámpírok:
Erős népség. A vér erejét használják. Ők ez egyedüli semlegesek. Nem tartoznak sehova sem. Holtak és élők is. A vér szolgái, az éjszaka vadászai. Hatalmuk a vér manipulálása terjed ki. Ember feletti fizikai és mentális erejük rémisztő tud lenni.
A klánokat a herceg vezeti. Képességeik megosztottak. Az alapok, mint gyorsaság és nagy fizikai erő egy és ugyan az, de mentális erejük már nagyon megoszlott.
Nem bírják a fényt, csak éjszaka jelennek meg az emberek világában. Mivel ott is élnek.
Képességek: - nagy fizikai erő
- mentális képességek
- vér irányítása
- hallhatatlan élet
- türelem és nyugalom
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowandlight.hungarianforum.net
 
Kijátszható fajok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
shadow and light :: Játéktér és más kiegészítők :: Lények és szereplők-
Ugrás: